c/o: Eva Auken
Trængstrupvej 99, Trængstrup
9541 Suldrup
Telefon: 6185 9865

Støt musiklivet -- bliv medlem af Vesthimmerlands Musikforening - Så sikrer du dig en plads ved de mange klassiske koncerter.

Du kan blive medlem ved henvendelse til:
eller
Kontingent for hele sæsonen er kr. 400.-, dog kun kr. 200.- for unge med gyldigt studiekort.

For ikke-medlemmer vil det være muligt at købe billetter i løssalg, og for medlemmer er det muligt at reservere plads (ved at 'købe' billetter i kategorien '0 kr.'). Fra siderne med præsentation af de enkelte arrangementer er der link til HimmerlandsBilletten for on-line billetsalg.

Billetsalget vil også være åbent forud for forestillingen.

Prisen for billetter i løssalg kr. 150.- dog kr. 75.- for unge med gyldigt studiekort, og børn til og med 7. klasse har gratis adgang ifølge med voksne.

Hvis intet andet er bemærket i vores fællesbrochurer, kommer medlemmer af Vesthimmerlands Musikforening som sædvanlig gratis ind ved koncerterne i Aars, Rebild, Hobro, Skive, Viborg og Thisted. Medlemskort skal forevises ved indgangen.

Vel mødt.
Bestyrelsen.